Veelgestelde vragen

Direct bellen

Veelgestelde vragen

In de loop der jaren hebben wij een overzicht van veelgestelde vragen samengesteld, mocht uw vraag toch onbeantwoord blijven dan kunt u altijd contact opnemen op +31 6 450 061 13 of via de livechat.

01.

Algemeen

Wij hebben geen specifiek servicegebied waarbinnen wij werken, wij werken zowel in Nederland als in België.

U heeft garantie tot 1 jaar na de renovatiewerkzaamheden. In geval van problemen gaan wij samen in gesprek om het probleem op te lossen. 

Bij alle renovatiewerkzaamheden laten wij alles zo achter zoals het was bij aankomst. Dát is zorgeloze service.

02.

Rioolrenovatie

Wanneer u problemen heeft met uw riolering dan is het gebruikelijk dat u deze door een ontstoppingsbedrijf laat doorspuiten. Echter wanneer de problemen met (enige regelmaat) terugkomen, is het kostentechnisch vaak slimmer om rioolrenovatie te laten uitvoeren. Bij rioolrenovatie onderzoeken wij op welke locatie het probleem met de riolering zit en gaan deze vervangen door een moderne PVC-leiding.

De duur van het renoveren van een riolering is afhankelijk van de bestrating en de afstand/diepte van riolering die er ligt. U kunt bij ons een afspraak maken waarbij wij vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Nee, gedurende de werkzaamheden kunt u niet gebruikmaken van de voorzieningen in uw huis die gebruikmaken van de riolering. Dit geldt ook voor uw wasbak, wasmachine enzovoort.

Direct bellen

Wacht niet te lang. Bel ons direct en plan een afspraak met S. Hoevenaars Grondwerken.